Naroči knjigo Prepovedano žalovanje

Cena:
29,90 EUR

Knjiga Prepovedano žalovanje je pretresljiv pregled izkušenj dr. Therese Burke pri svetovanju stotinam žensk zaradi čustvenih težav, povezanih z opravljanjem splava. V knjigi opisuje pritiske in siljenje, s katerim se soočijo mnoge ženske pred splavom, muke samega splava in ovire na poti do razrešitve in ozdravljenja po splavu. Prav tako predstavi celoten spekter in globino težav s prilagajanjem po splavu in prikaže, kako lahko ustvarimo bolj razumevajočo in ozdravljajočo družbo, kjer ženskam ne bo več treba skrivati bolečine.

 

Knjiga je vrhunski vodič po svetu postabortivnega stresa, dragocen vpogled v temačnost žalovanja po splavu. Je nepogrešljiva pomoč za osebe, ki imajo osebno izkušnjo splava, in "abc" znanja za "laike". A kljub teži je knjiga polna upanja, saj se preko zgodb Bog kaže kot usmiljeni Oče, ki odrešuje, zaceli rane, zakrpa luknje in da osebi, da zasije v novi lepoti. Prepovedano žalovanje je ena tistih redkih knjig, za katere velja pravilo, da so NUJNE za branje.

Katarina in Marko Nzobandora, prevajalca

 

Odločitev za splav povzroči, da živimo v senci sramu in obžalovanja vsak dan svojega življenja. V cerkvi slišimo sporočila o nevarnosti splava, vendar se ne osredotočamo na ozdravitev žensk ali moških, ki jih je splav prizadel. Zato se veselim izida te knjige, ki nam spregovori o zdravljenju te "rane duše". Moja želja je, da bi knjiga pomagala vsem, ki trpijo zaradi travme splava, da bi našli pot do duhovnih vaj Rahelin vinograd in tam doživeli ozdravljujočo moč Jezusa Kristusa.

p. Tomaž Mikuš, voditelj duhovnih vaj za osebe z izkušnjo splava

Avtor Theresa Burke
Leto izdaje 2019
Št. strani 440
Prevod Katarina in Marko Nzobandora
Jezikovni pregled Barbara Cergolj
Vezava Mehka, broširana
ISBN 978-961-6748-58-2
Teža 600 g
Naroči knjigo

Izpostavljeni avtorji

p. Milan Bizant

(1 objavljena knjiga)

Henri J.M. Nouwen

(3 objavljene knjige)

Vladimir Kos

(12 objavljenih knjig)

Kallistos Ware

(1 objavljena knjiga)

Maria Campatelli

(1 objavljena knjiga)

Ignacij Lojolski

(3 objavljene knjige)

Theresa Burke

(1 objavljena knjiga)

Tomaš Špidlik

(5 objavljenih knjig)

© 2017 Založba Dravlje. Vse pravice pridržane. Splošni pogoji. Piškotki. Izdelava: ASPIRIA