Naroči knjigo Temna noč lope

Cena:
24,00 EUR

V življenju pride trenutek, ko se moški zavejo, da so se stvari spremenile.  Leta in leta so se vzpenjali po podjetniški lestvi, nato pa so ugotovili, da je naslonjena na napačno steno. Možnosti, da bili izbrani za naslednjega Jamesa Bonda so se zmanjšale na nič. In zastavljajo si ključno vprašanje: "Je to to?"

Zakaj ima toliko moških toliko vsega in se kljub temu počutijo, da so neuspešni? Zakaj nekateri moški začnejo nositi lycro in teči po gorah, medtem ko si drugi nadenejo lasni vložek, in pobegnejo z drugo žensko?

V tem značilno smešnem, globokem in poštenem pogledu na strahove, upanja in izzive življenja v srednjih letih Nick Page potegne nauk iz zgodbe o Jakobu, modrosti Carla Junga in herojskosti Bineta, čuvaja parka. Skozi svojo zgodbo in zgodbe drugih Nick raziskuje, kako je tako imenovana kriza srednjih let v resnici povabilo k preobrazbi v globlje, bogatejše in polnejše življenje z Bogom.

Temna noč lope kaže, kako lahko iz temne noči srednjih let izidemo z novo vizijo o Bogu, novim občutkom namena in, kar je najpomembneje, res dobro lopo.

Avtor Nick Page
Leto izdaje 2018
Št. strani 200
Prevod Ajda Kastelic
Jezikovni pregled Barbara Cergolj
Mere 220x150x16
Vezava Mehka
ISBN 978-961-6748-55-1
Teža 300 g
Naroči knjigo PDF predogled

Morda vas zanima tudi ...

Izpostavljeni avtorji

Maria Campatelli

(1 objavljena knjiga)

Henri J.M. Nouwen

(3 objavljene knjige)

Vladimir Kos

(12 objavljenih knjig)

Kallistos Ware

(1 objavljena knjiga)

Theresa Burke

(1 objavljena knjiga)

p. Milan Bizant

(1 objavljena knjiga)

Tomaš Špidlik

(5 objavljenih knjig)

Ignacij Lojolski

(3 objavljene knjige)

© 2017 Založba Dravlje. Vse pravice pridržane. Splošni pogoji. Piškotki. Izdelava: ASPIRIA